وزارت امورخارجه ایران فهرست عوامل آمریکایی فعال در امور تروریستی را تهیه می‌کند ترامپ: امیدوارم روسیه با آتش‌بس موافقت کند ایران گروگانگیری در پاکستان را محکوم کرد (۲۱ اسفند ۱۴۰۳) واکنش آمریکا به موافقت اوکراین با آتش‌بس ۳۰روزه: توپ در زمین مسکو است اعلام آمادگی اوکراین برای برقراری آتش‌بس یک ماهه با روسیه وزیر جنگ رژیم صهیونیستی جولانی را تهدید کرد خط و نشان نخست وزیر کانادا برای ترامپ | به تعرفه‌های ترامپ پاسخ موثر می‌دهیم ارجاع بخش دوم لایحه بودجه ۱۴۰۴ به مجلس به‌‌دلیل ابهامات و اشکالات آزادی ۵ اسیر لبنانی از بند رژیم صهیونیستی (۲۱ اسفند ۱۴۰۳) وزیر دفاع ایران وارد بلاروس شد برگزاری جلسه شورای‌عالی فضای مجازی به ریاست پزشکیان (۲۱ اسفند ۱۴۰۳) پاکستان: هویت فرماندهان عملیات تروریستی گروگان گیری قطار بلوچستان را شناسایی کردیم واکنش اوکراین به دست داشتن در حمله سایبری به ایکس تعیین حداقل مزد ۱۴۰۴ کارگران بازهم به نتیجه نرسید اعمال ۲۵ درصد تعرفه بیشتر بر فولاد و آلومینیوم کانادا از سوی ترامپ دانشجویان فردا چهارشنبه (۲۲ اسفند ۱۴۰۳) با رهبر انقلاب دیدار می‌کنند سخنگوی سپاه اظهارات رفیق‌دوست را تکذیب کرد پزشکیان: دستیابی به فناوری کوانتوم برای آینده کشور ضروری است آیت‌الله علم‌الهدی: جامعه، بدون عدالت در گفتار، سقوط خواهد کرد | رسانه‌های دشمن واقعیت را تحریف می‌کنند دریادار سیاری: به تنگه هرمز و سواحل مکران اشراف کامل داریم شبه‌نظامیان مسلح یک قطار مسافربری را در پاکستان با صدها مسافر گروگان گرفتند نماینده دائم پاکستان در سازمان ملل: داعش چالش اصلی طالبان است افزایش بُرد موشک‌های هوانیروز ارتش حماس درباره هرگونه وقت‌کشی در توافق آتش‌بس غزه هشدار داد نماینده وزیر خارجه در امور سوریه: ایران حامی ثبات، آرامش و تمامیت سرزمینی این کشور است شمار شهدای جنگ غزه به ۴۸ هزار و ۵۰۳ تن رسید (۲۱ اسفند ۱۴۰۳) رئیس مجلس: وزارت جهاد کشاورزی قانون مدیریت داده و اطلاعات ملی را اجرا کند ۶۰ دانشگاه‌ آمریکایی به دلیل حمایت از فلسطین اخطار گرفتند
سرخط خبرها

اعلام وضعیت قرمز در چند شهر مازندران| مسافران سفر نکنند

  • کد خبر: ۳۳۵۲۷
  • ۱۸ تير ۱۳۹۹ - ۱۸:۱۸
اعلام وضعیت قرمز در چند شهر مازندران| مسافران سفر نکنند
 معاون کل وزیر بهداشت گفت: به دلیل قرمز شدن وضعیت کرونا در برخی شهرستان‌های این خطه شمال کشور، مسافران تهرانی و سایر استان‌های کشور به این استان سفر نکنند.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر ایرج حریرچی عصر روز چهارشنبه در سومین سفرش به استان مازندران پس از همه گیری ویروس کرونا در گفتگو با خبرنگاران افزود: سفر مردم سایر استان‌های کشور به این خطه شمال کشور هم می‌تواند درگیری مردم مازندران را در ارتباط با ویروس کرونا بیشتر کند و هم این که احتمال ابتلا به ویروس را در این افراد به دلیل بالا بودن آلودگی در مازندران افزایش دهد.


وی اضافه کرد: در شرایط فعلی که از یک هفته گذشته تاکنون روند ابتلا به ویروس کرونا در استان مازندران روند افزایشی به خود گرفته؛ درخواست ما این است که مسافران تهرانی و سایر نقاط کشور اعم از جنوب، غرب و شرق استان‌های کشور به مازندران سفر نکنند.


معاون وزیر بهداشت خاطرنشان کرد: اگرچه خوشبختانه میزان همه گیری ویروس کرونا در استان در یک هفته اخیر همانند اسفند ماه سال گذشته و فروردین ماه سال جاری نرسیده است، ولی آمار بیماران مبتلا به این ویروس و بستری در بیمارستان‌های مازندران افزایش داشته است.


دکتر حریرچی دلیل این افزایش را ناشی از عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی به خصوص حضور در تجمعات، آیین‌های ختم و عروسی بیان کرد و اظهارداشت: بررسی وضعیت برخی از بیماران مبتلا نشان می‌دهد که اکثر این بیماران در این مراسم‌ها مبتلا به کرونا شدند.


وی عدم تغییر رفتاری مردم با ویروس کرونا را از دیگر دلایل ازدیاد آمار بیماران مبتلا به کرونا و بستری در بیمارستان‌های مازندران بیان کرد و تصریح کرد: هم اکنون هفت شهرستان استان در وضعیت قرمز کرونایی قرار گرفتند، به طوری که وضعیت در چهار شهرستان نوشهر، آمل، بابل و بهشهر قرمز شده است.


دکتر حریرچی وضعیت ویروس کرونا را در استان مازندران در مرز هشدار دانست و عدم پوشش ماسک را به دلیل شرایط شرجی بودن استان از دیگر دلایل روند افزایشی ابتلا به بیماری کرونا در این خطه شمال کشور بیان کرده است.


احتمال تعطیلی طرح دریا در ستاد ملی و استانی


معاون کل وزیر بهداشت و درمان در مورد ارتباط افزایش ابتلا به ویروس کرونا در مازندران با طرح ساماندهی دریا و تصمیم ستاد ملی مقابله با کرونا در این ارتباط گفت: باید در این ارتباط در ستاد ملی و استانی مقابله با کرونا بررسی‌های لازم صورت گیرد.


دکتر حریرچی خاطرنشان کرد: به هر حال طرح دریا دارای ظرافت‌های خاصی است که باید مورد بررسی بیشتر و دقیق‌تر قرار گیرد و سپس در آن تصمیم گیری شود.


براساس آمار هم اکنون حدود ۷۰۰ بیمار مبتلا به ویروس کرونا در سطح بیمارستان‌های دو دانشگاه علوم پزشکی مازندران و بابل بستری هستند و سرعت انتقال ویروس کرونا در این استان از یک هفته قبل تاکنون روند افزایشی به خود گرفت به طوری که آمار بیماران مبتلا در یک هفته اخیر بیش از ۵۰ درصد بیشتر شد.


نخستین بار ویروس کرونا در مازندران سی ام بهمن ماه سال گذشته با شناسایی دو بیمار در بابل شیوع یافت.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->